Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Blog / Sajtóközlemény / A valós tér kockáiból épül a digitális királyság

A valós tér kockáiból épül a digitális királyság

A valós tér kockáiból épül a digitális királyság információk


A valós tér kockáiból épül a digitális királyság
3600-os játékélmény a dobozokban és a kijelzőkön
 
 
A virtuális és a fizikai játéktér összekötésével új, 3600-os játékuniverzumba hív idén a világ legnagyobb játékgyártója. A LEGO NEXO KINGHTS három alappillérre – a klasszikus LEGO építőkészletekre, futurisztikus lovagtörténeti sorozatra és ingyenes mobilapplikációra – épülő világában összekapcsolódik a digitális és fizikai játékélmény. 6 éves kor felett bátran lehet kalandozni ebben az új valóságban, ahol a háromdimenziós teret, a tévéképernyőt és az okoseszközöket szkennelhető pajzsok és gyermeki fantázia kötik össze, ezzel teljesen új szintre emelve a klasszikus építőjátékokat. A gyerekek az erők használatával segíthetnek az öt bátor és fiatal harcosnak megvédeni királyságukat a gonosz Jestro és a lávaszörnyek ellen.
 
 
6-12 éves gyermekek elvárásait és vágyait feltérképező kutatás előzte meg a futurisztikus, digitális kalandokra épülő játék kifejlesztését a LEGO Csoportnál. „A LEGO NEXO KNIGHTS a már ismert és szeretett, sikerélményekben gazdag építési élményt nyújtja a gyermekek számára, miközben újszerű digitális fejlesztéseket is tartalmaz, így ötvöz mindent, amit a mai gyerekek szeretnek: önkifejezést, erős karaktereket, komoly tartalom által vezérelt történeti szálat és digitális játékokat.” – mondta Casper Thingholm, a LEGO Csoport Globális Marketing Igazgatója, az új termékszéria társfejlesztője, aki hozzátette: „Az új termékeket tesztelő gyermekektől kapott pozitív visszajelzések, ötletek újra és újra megerősítést adtak a munkánk során.
 
A LEGO NEXO KINGHTS játékkoncepciója lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek összekapcsolják a digitális és fizikai játékaikat, így teljesen új játékélménnyel gazdagodhatnak, függetlenül attól, hogy a játékok felépítésénél vagy az applikáció letöltésénél lépnek be az új univerzumba. Ebben az új és izgalmas játéktérben a gyermekek – épp úgy, ahogy a kockák építésénél is – maguk alakíthatnak mindent.
 
Az ingyenesen letölthető LEGO NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.0 applikáció a játékkoncepció szerves része: arra bátorítja a gyerkőcöket, hogy megkeressék a több mint 170 pajzsot, digitálisan (például a LEGO.hu-n található videókban vagy a TV sorozatban), nyomtatott felületeken (magazinokban, könyvekben vagy a boltokban), illetve a készletekben található elemeken. A pajzsok beszkennelésével tudják aktiválni a digitális játék NEXO erőit. Az applikációban található erők segítenek a NEXO királyság védelmezésében. Az alkalmazás már letölthető az App Store-ból, a Google Play-ből, a Samsung App Store-ból és az Amazon App Store-ból is.
 
2016 januárjától a hat évesnél idősebb gyermekeknek lehetősége nyílik az öt futurisztikus hős kalandjainak átélésére a tizenöt LEGO NEXO KNIGHTS készlet segítségével. Sokféle részlet és átalakítási funkció biztosítja a klasszikus LEGO játékélményt, a figyelmes építőmesterek pedig megtalálhatják a készletekben elrejtett erőket, amelyeket szkennelés után aktiválhatnak az applikációban. 

További izgalmas ötletek találhatóak a www.LEGO.com/NEXOKNIGHTS oldalon.

A sajtóanyagért köszönet a KommPakk csapatának!


Fizetett hirdetés

Még több Blog Városom.hu-n

Fókuszban a damaszkuszi rózsás natúrkozmetikumok

A rózsa és a testápolás kapcsolata a legtöbbünk fejében az illatosítás valamilyen formáját jele...

A környezetbarát az új trend: megújult a Sante natúrkozmetikai termékcsalád!

Néhány különleges termékinnovációval és lendületes, új arculattal rukkolt elő a Sante natúrkozm...

Természetes szupererő? - Ime 5 kihagyhatatlan superfood!

Nyers kakaó, chrolella, maca por, goji bogyó és chia mag. Néhány azon szuperételek közül, melye...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Jún 05

Jászberényi kultúrális programok
A Jászkerület Nonprofit Kft. nyitott, minden korosztály számára kultúrát, ismeretet köz......
Hatvan

Jún 05

Püspökladányi Győgyfürdő
Gyógyulás, felfrissülés, kikapcsolódás és szórakozás élménye várja a Püspökladán......
Hajdúszoboszló

Jún 05

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Városom.hu

    

Partnereink
Facebook