Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Blog / Sajtóközlemény / A valós tér kockáiból épül a digitális királyság

A valós tér kockáiból épül a digitális királyság

A valós tér kockáiból épül a digitális királyság információk


A valós tér kockáiból épül a digitális királyság
3600-os játékélmény a dobozokban és a kijelzőkön
 
 
A virtuális és a fizikai játéktér összekötésével új, 3600-os játékuniverzumba hív idén a világ legnagyobb játékgyártója. A LEGO NEXO KINGHTS három alappillérre – a klasszikus LEGO építőkészletekre, futurisztikus lovagtörténeti sorozatra és ingyenes mobilapplikációra – épülő világában összekapcsolódik a digitális és fizikai játékélmény. 6 éves kor felett bátran lehet kalandozni ebben az új valóságban, ahol a háromdimenziós teret, a tévéképernyőt és az okoseszközöket szkennelhető pajzsok és gyermeki fantázia kötik össze, ezzel teljesen új szintre emelve a klasszikus építőjátékokat. A gyerekek az erők használatával segíthetnek az öt bátor és fiatal harcosnak megvédeni királyságukat a gonosz Jestro és a lávaszörnyek ellen.
 
 
6-12 éves gyermekek elvárásait és vágyait feltérképező kutatás előzte meg a futurisztikus, digitális kalandokra épülő játék kifejlesztését a LEGO Csoportnál. „A LEGO NEXO KNIGHTS a már ismert és szeretett, sikerélményekben gazdag építési élményt nyújtja a gyermekek számára, miközben újszerű digitális fejlesztéseket is tartalmaz, így ötvöz mindent, amit a mai gyerekek szeretnek: önkifejezést, erős karaktereket, komoly tartalom által vezérelt történeti szálat és digitális játékokat.” – mondta Casper Thingholm, a LEGO Csoport Globális Marketing Igazgatója, az új termékszéria társfejlesztője, aki hozzátette: „Az új termékeket tesztelő gyermekektől kapott pozitív visszajelzések, ötletek újra és újra megerősítést adtak a munkánk során.
 
A LEGO NEXO KINGHTS játékkoncepciója lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek összekapcsolják a digitális és fizikai játékaikat, így teljesen új játékélménnyel gazdagodhatnak, függetlenül attól, hogy a játékok felépítésénél vagy az applikáció letöltésénél lépnek be az új univerzumba. Ebben az új és izgalmas játéktérben a gyermekek – épp úgy, ahogy a kockák építésénél is – maguk alakíthatnak mindent.
 
Az ingyenesen letölthető LEGO NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.0 applikáció a játékkoncepció szerves része: arra bátorítja a gyerkőcöket, hogy megkeressék a több mint 170 pajzsot, digitálisan (például a LEGO.hu-n található videókban vagy a TV sorozatban), nyomtatott felületeken (magazinokban, könyvekben vagy a boltokban), illetve a készletekben található elemeken. A pajzsok beszkennelésével tudják aktiválni a digitális játék NEXO erőit. Az applikációban található erők segítenek a NEXO királyság védelmezésében. Az alkalmazás már letölthető az App Store-ból, a Google Play-ből, a Samsung App Store-ból és az Amazon App Store-ból is.
 
2016 januárjától a hat évesnél idősebb gyermekeknek lehetősége nyílik az öt futurisztikus hős kalandjainak átélésére a tizenöt LEGO NEXO KNIGHTS készlet segítségével. Sokféle részlet és átalakítási funkció biztosítja a klasszikus LEGO játékélményt, a figyelmes építőmesterek pedig megtalálhatják a készletekben elrejtett erőket, amelyeket szkennelés után aktiválhatnak az applikációban. 

További izgalmas ötletek találhatóak a www.LEGO.com/NEXOKNIGHTS oldalon.

A sajtóanyagért köszönet a KommPakk csapatának!


Fizetett hirdetés

Még több Blog Városom.hu-n

Fókuszban a damaszkuszi rózsás natúrkozmetikumok

A rózsa és a testápolás kapcsolata a legtöbbünk fejében az illatosítás valamilyen formáját jele...

A környezetbarát az új trend: megújult a Sante natúrkozmetikai termékcsalád!

Néhány különleges termékinnovációval és lendületes, új arculattal rukkolt elő a Sante natúrkozm...

Természetes szupererő? - Ime 5 kihagyhatatlan superfood!

Nyers kakaó, chrolella, maca por, goji bogyó és chia mag. Néhány azon szuperételek közül, melye...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Aug 13

Rejtélyek Szobája
Fantasztikus szórakozás, mozijegy áron! Több, mint egy órátok van arra, hogy különböz......
Budapest

Aug 13

Számtalan szabadidős lehetőség, családi-és gyermekprogramok, finom ételek, zamatos boro......
Festői környezetben várunk mindenkit - számtalan szabadidős lehetőséggel! Nálunk jól
Balaton

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Városom.hu

    

Partnereink
Facebook