A városom.hu hivatalos blogja városi programokról, eseményekről, látnivalókról, közlekedésről és a közösségi életről.
Országos Nyitóoldal / Blog / Tippek / Hilltop Borászat áprilisi bor és és gasztroajánlata
„Mindenki tud főzni, csak lehet hogy még nem próbálta..!”
Előkészítés (kb. 20 perc)
A báránycombot előző este, vagy néhány órával a sütés megkezdése előtt, lehártyázás után, fokhagymaszelettel és rozmaring ágakkal megtűzdeljük, és a fűszerekkel bedörzsöljük. Sütésig lefedve hűtőszekrényben tartjuk.
Elkészítés (1,5 óra)
A sütőt 180 fokra melegítjük, közben egy serpenyőben felhevítjük a sertészsírt, a hús minden oldalát néhány perc alatt megpirítjuk, alufóliával lefedve 1 órán keresztül pároljuk. A maradék időben pedig fólia nélkül, készre sütjük.
Puliszka:
A kukoricadarát kétszeres mennyiségű sós vízben folyamatos keverés közben, puhára főzzük (kb. 6-8 perc). Végül belekeverjük a vajat.
Nyersanyagszükséglet 4 főre:
Borajánló:
A Melegeshegy körbenapozott lankáin érleltük Magyarország egyik legérdekesebb rizlingjét. E kései érésű fajtából egzotikus ízeivel, testes, dús jellegével a Neszmélyi borvidék egyik legjellemzőbb bora készül.
A tatabányai Vendéglátó Iskola gasztronómusainak Kovács Gábor és Szabó Zoltán ajánlásával
Hujber Ferenc hullámokkal teli első negyven éve, életének eddig mélyen elhallgatott titkai is s...
Lee Cooper tervezői egy szuper divatos Bomberrel kedveskedtek a márka szere...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide
Jászberényi kultúrális programok
A Jászkerület Nonprofit Kft. nyitott, minden korosztály számára kultúrát, ismeretet köz......
Hatvan
Tuning és Retro Fesztivál
2022-ben útjára indult Magyarországon egy újfajta rendezvény, a fiatal autóőrülteknek
Budapest
Püspökladányi Győgyfürdő
Gyógyulás, felfrissülés, kikapcsolódás és szórakozás élménye várja a Püspökladán......
Hajdúszoboszló