Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Kubicsek Sandor ( skubicsek ) adatlapja

Kubicsek Sandor ( skubicsek ) adatlapjaSandor véleményei és értékelései a Városom.hu-n

Classic Beat Club 2023
skubicsek véleménye:
"Már nagyon készülünk a szombati (2023.04.29.) Classic Beat Club bulinkra, hiszen számunkra hatalmas élmény ilyen jó Közönségnek játszani, akik ennyire "vevők" a dalainkra, zenénkre!
A mi klubunkban nem kell aggódnod, hogy rossz társaságban leszel, hiszen itt olyan helyre érkezel, ahol mindenki tisztában van korlátaival, tudnak kulturáltan táncolni, élvezni a zenét és a jó társaságot.
Most a Fővárosi Művelődési Ház színházterme szolgáltatja a helyszínt, ahol a táncterem rendelkezik modern hang-, illetve fénytechnikával. A személyzet is segítőkészen gondoskodik, hogy igazán jól érezhesd magad, mellesleg az sem utolsó szempont, hogy tömegközlekedéssel is jól megközelíthető a helyszín: 1119 Budapest Fehérvári út 47.
Ha Te is eljössz a bulinkra, olyan emberek közt fogod találni magad, akikben tuti lesz közös pont, így pedig rögtön adott a lehetőség az ismerkedésre is. Feszengened sem kell, hiszen mindenki azért jön, hogy szórakozzon, így teljesen evidens, hogy lazán megszólíthatsz bárkit.
A Classic Beat Clubunk célja, hogy igényes szórakozási lehetőséget teremtsünk, ahova eljöhetsz haverokkal és/vagy pároddal, hogy egy színvonalas közegben, jó hangulatban kikapcsolódhass és szerezz új ismerősökkel közös élményeket!
Ha szereted a '60-as, '70-es évek zenéit/táncait és kedvet kaptál egy kis élőzenei múltidézéshez, itt a helyed!

Nincs más dolgod, mint eljönni 2023.04.29-én (szombaton) a Fővárosi Művelődési Ház Classic Beat Clubba, ahol 18:00-22:00 között Téged is szeretettel várunk, hiszen mi is nagyon élvezzük ezeket a bulikat, hatalmas élmény nekünk is ilyen szuper Közönségnek zenélni!
Belépőjegy 2.000,- Ft, kapunyitás 17:30, az asztalok elfoglalása érkezési rendben történik.
Meghívó videonk: https://www.youtube.com/watch?v=ihUFEEhnHLE
Classic Beat Band
"

2023.04.25 11:48

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés